Ieri la București, alături de Liga pentru Deșteptarea României din care facem parte, am organizat o conferință, dar și un apel la fapte și acțiune.

Sala Dalles din Centrul Capitalei a fost aproape plină iar timp de 3 ore am discutat despre IDEALUL GENERAȚIEI NOASTRE plecând de la Domnul Eminescu!
Ne-am bucurat de prezenta in sală a unor personalități ale culturii românești, a Parintelui Arh. Antim David, Starețul Mânăstirii Schitul Măgureanu din Centrul Capitalei, care a deschis conferința cu o binecuvântare, dar si un cuvânt despre Personalitatea domnului Eminescu. Actorul Tomi Cristin a recitat superb SCRISOAREA A III-A  urmând apoi în deschiderea Conferinței SPRE EMINESCU – REGĂSIREA IDEALULUI NAȚIONAL domnul Profesor universitar doctor, filolog Nicolae Georgescu.

In continuarea domniei Sale au vorbit membrii Ligii pentru Deșteptarea României, dl. Inginer Andrei Dinca , secretar general al NEAMUNIT ROMÂNIA și coautor al Manifestului pentru Deșteptarea României, care a prezentat Manifestul, Vocea Generației Noastre și constituirea #LIDER in 24 iunie la Brașov,
dl. Cristian Filip, președintele Alianta Parintilor , care a subliniat nevoia de programe coerente de educație si pericolul ideologizării acesteia, Doamna Andreea Ogararu, reprezentantă a Asociatiei George Ogararu pentru Educatie si sport, care a vorbit despre Familie și importanța ocrotirii acesteia de către statul român ca PRIORITATE a Ligii, urmând doamna Avocat Marina-Ioana Alexandru care a reamintit importanța implicării noastre a tuturor in lupta pentru drepturi si libertăți,importanța Constituției României, subminată in ultima vreme de legi si ordonanțe aberante precum
Și conștientizarea faptului că România este un stat suveran și este nevoie de implicarea noastră pentru păstrarea Suveranitații României!

Cuvântul de încheiere l-a avut Dl. Aureliu Surulescu, actor, Președinte și Fondator al NEAMUNIT ROMÂNIA, Inițiator și Fondator al Ligii pentru Deșteptarea României și coautor al Manifestului pentru Deșteptarea României care a vorbit despre revenirea la rădăcini, la nație, naționalism, Întoarcerea la Hristos și la Eminescu ca repere fundamentale pe verticală și orizontală, despre un plan concret la care se lucrează pentru Educație si Familie având ca piloni Sănătatea, Siguranța și Munca, căutând puncte comune pentru a creiona un proiect de țară plecând cu toții de la un Ideal Comun, redarea Demnității Românilor în România și in Lume, prin redarea Demnității Naționale plecând de la Individ – Familie – Natiune.

In încheiere Organizația Tinerilor din București ne-au cântat și încântat cu prezența si vocile lor, dar și cu câteva cuvinte de susținere și încurajare prin reprezentanta acestora, Alexandra Mihăilă.

Mulțumim Actorului Silviu Biriș care a prezentat evenimentul și a recitat superb câteva poezii ale domnului Eminescu emoționând vizibil audiența.

TRĂIASCĂ NAȚIA!

#Lider #Neamunit #Romania