Politica de confidentialitate

Introducere

Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante. Sperăm să le citești cu atenție.

Această notă te informează despre informațiile pe care le procesăm în legătură cu tine în relație cu organizația noastră. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator și, prin lege, suntem obligați să îți furnizăm informații despre noi, despre motivul și modul în care folosim datele tale și despre drepturile pe care le ai asupra datelor tale.

Cine suntem noi?

Asociația cu caracter juridic ”NEAMUNIT”, cu sediul în București, POTERAȘI NR. 13, este responsabilă de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectăm direct de la tine sau din alte surse.

Cine ești tu?

Potrivit legislației, tu, persoana fizică beneficiară a serviciilor și/sau produsele noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii sau persoana aflată într-o relație de orice fel cu ASOCIAȚIA NEAMUNIT, ești o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, ASOCIAȚIA NEAMUNIT, si tu, persoana fizică.

 

Angajamentul Nostru

Protecția informațiilor tale personale este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul să respectăm legislația europeană și națională privind protecția datelor cu caracter personal, în special Regulamentul (UE) 679/2016, cunoscut și sub denumirea de GDPR.

Prelucrăm datele tale legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm, iar tu ești informat corespunzător.
În limitele legii, îți oferim posibilitatea de examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ai împărtășit cu noi și de a-ți exercita celelalte drepturi.

 

Utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

Am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să îți protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, reține faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

 

Schimbări

Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

 

Ce fel de informații colectăm despre tine?

Atunci când navighezi pe site-ul nostru, completezi formularul de contact, plasezi o comandă, ne transmiți o solicitare pe e-mail sau ne contactezi în orice alt scop și pe orice alt canal de comunicare, ne vei comunica următoarele date personale, pe care le colectăm direct de la tine sau din alte surse, cum ar fi:

 

 • Numele și prenumele

 

 • Adresa de e-mail

 

 • Numărul de telefon

 

 • Comenzile plasate

 

Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum:

 

 • Adresa IP

 

 • Navigatorul de internet

 

 • Locația

 

 • Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru

 

De ce colectăm aceste informații?

Când interacționezi în orice fel cu noi este posibil să ne dai sau să primim din alte surse informații precum:

 

 • În vederea încheierii sau executării unui contract dintre tine și noi;

 

 • Pentru plasarea comenzilor;

 

 • Pentru mentenanța conturilor;

 

 • Pentru a-ți răspunde la întrebări și solicitări;

 

 • În scop de marketing, însă doar în situația în care avem consimțământul tău prealabil;

 

 • Pentru a oferi și îmbunătăți serviciile și produsele pe care le oferim;

 

 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;

 

 • Pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;

 

 • Pentru a ne conforma legislației;

 

 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanță;

 

Cât timp stocăm datele?

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi.

După încheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice sau transformate în date anonime pentru a fi utilizate în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică.

Reține faptul că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege.