Protestul continuă, implică-te.

București, 02 octombrie 2021
 
Dupa 1 an și jumătate de măsuri aberante care nu au ajutat la nimic, românii au ieșit în stradă să își exprime nemulțumirea.
Da, s-a ieșit și până acum. Însă, în număr mic.
 
Contrar unor comentarii răutăcioase, în stradă nu și – au exprimat nemulțumirea numai persoanele care nu s-au vacc.
Au fost în stradă și persoane care s-au vacc.
Toți cei care mai gândesc înțeleg că măsurile instituite nu au nimic de a face cu situația epidemiologica.
 
Alți „români de bine”, sub pretextul numărului de cazuri confirmate și al numărului persoanelor internate la ATI, își exprima dezacordul față de cei care și-au exprimat nemulțumirea cu privire la măsurile introduse și obligativității certificatului, susținând că ar fi necesare.
Dacă ar gândi puțin și s-ar uita în urmă, ar putea sa își dea seama că același lucru l-au făcut de 1 an și jumătate. Au susținut toate măsurile instituite sub același pretext, că ele sunt bune, că așa au zis autoritățile.
 
Bune la ce și pentru cine?
Dacă ar fi fost atât de bune pe cât susțin, de ce ne confruntam acum cu numărul acesta de cazuri? De ce atâtea cazuri la ATI?
Tocmai situația epidemiologica dovedește că nimic din ce s-a instituit până acum nu a avut legătură cu combaterea virusului și dovada stă în numărul de cazuri actuale.

Să facem o scurtă retrospectivă!

Inițial, au zis ca masca e sfântă. Porți mască, nu te infectezi și nu îi infectezi pe alții. Unii au susținut masca, alții au criticat-o. Au introdus obligativitatea ei. La ce a folosit? La nimic în combaterea transmiterii virusului. În schimb, a folosit la restrângerea drepturilor și libertăților și obișnuirea cetățeanului să se conformeze oricărei măsuri impuse de stat.
 
După aceea, ne-au zis că testul e sfânt. La fel, unii au susținut testarea, alții au comentat.
La ce a folosit testul? La nimic în combaterea transmiterii virusului, pentru că nu puteau să folosească numai rezultatul unui test pentru diagnostic. În schimb, a folosit la restrângerea drepturilor și libertăților și obișnuirea cetățeanului să se conformeze oricărei măsuri impuse de stat.
Azi ies și ne spun că testul nu contează, adică exact ceea ce au susținut mulți cetățeni mai bine de 1 an și erau făcuți „proști”.
 
Testele negative nu mai contează. De ce nu mai contează, când 1 an și jumătate orice persoană testată pozitiv era privată de libertate, fiind izolată?
 
Când susțineau cetățenii că testele dau multe rezultate fals pozitive și că nu se poate pune un diagnostic numai pe baza rezultatului lor, criticau autoritățile aceste argumente susținând că sunt nefundamentate și ii făceau pe cetățeni conspiraționisti.
După 1 an și jumătate, ies autoritățile să recunoască că așa e. Însă, ne prezintă această recunoaștere ca pe o „descoperire”.
Trebuiau să iasă și să își ceară întâi scuze față de cetățenii care un an și jumătate au fost privați de libertate numai pe baza rezultatului pozitiv al unui test, fără alte investigații medicale.
 
Însă, pe argumentele lor în privința testelor înseamnă că numărul de cazuri raportate zilnic este FALS. Dacă nu contează testele negative, înseamnă că nici alea pozitive nu trebuie să mai conteze, nu? Pentru că erorile de testare pot să fie în ambele situații, chiar dacă rezultatul testului e pozitiv, chiar dacă e negativ.
De ce ignoră rezultatele negative ale testelor, iar pe cele pozitive le iau în calcul?
 
Așa că dacă au zis că testele negative nu sunt bune, atunci nici numărul cazurilor confirmate zilnic nu e bun, că tot pe baza rezultatului testelor se raportează.
 
În prezent, ni se invocă de autorități că vacc și Certificatul verde sunt bune.
Bune pentru cine și pentru ce? Tot pentru stat, nu pentru noi și nici pentru combaterea transmiterii virusului.
Din nou sunt unii cetățeni care susțin și alții care critică ceea ce zic autoritățile.
 
Ni se spune că certificatul verde constă în trei dovezi alternative: testare, vacc sau trecere prin boala și se susține că el nu introduce vacc obligatorie.
Alte minciuni, pentru că vedem din ultimele hotărâri adoptate și din discursurile publice ale autorităților că exact asta se face cu el: se introduce obligativitatea vacc, indirect.
 
Numerosi cetățeni susțin, în prezent, că nici vaccinarea directă obligatorie și nici cea indirectă prin instituirea certificatului verde nu sunt soluții pentru combaterea transmiterii virusului.
Ne spun iar autoritățile ca nu e așa, că știu ei mai bine. Păi, nu prea știu nimic, pentru ca realitatea dovedește că nu e deloc așa. Vedem și la noi în spitale care e situația cu persoanele vacc (chiar dacă refuză să prezinte public situația reală), vedem și prin alte state.
 
Nu! Noi nu mai acceptăm minciunile autorităților încă 1an și jumătate, iar după aceea sa iasă să spună că vacc nu a fost bună și să ne instituie o altă măsură ca fiind obligatorie.
 
Nu! Nu acceptăm introducerea prin lege a vreunei obligativități directe sau indirecte a vacc.
Ne-au dovedit 1 an și jumătate ca habar nu au ce spun și ce fac.
Ne-au mai dovedit și că nimic din ceea ce impun nu e spre binele nostru și nu stopează nicio pandemie.
Când in 9 luni vorbești de 4 doze, ăla nu prea mai e vacc.
Până la sfârșitul anului se va vorbi de 5 doze într-un an, adică o doză la două luni.
 
Dovadă că nu prea are treabă produsul ăsta cu vacc de până acum, stă faptul că prin toate hârtiile lor pe care le emit nu vorbesc de vacc, ci de schemă completă de vacc.
Care va să zică, mai avem puțin și ne bagă așa-zisul vacc în coșul zilnic de alimente (lângă paine, lapte și altele).
 
Tot ce se face azi este nelegal, pentru că nu există nicio lege care să le permită să ne impună vreo condiționare a activităților noastre (care se regăsesc în drepturi și libertăți pe care ar trebui să ni le garanteze, că de aia ne obligă să plătim impozite) de vacc.
 
Însă, vor să facă totul legal, adică vor să introducă în lege vacc obligatorie (și directa și indirectă).
 
De marți, 05 Oct 2021, intra în comisiile Camerei Deputaților proiectul de lege privind Certificatul verde.
 
Lupta cu statul de abia acum începe.
 
Dacă nu vreți sa ajungeți sa mâncați vacc pe pâine, ajutați-ne!
 
Suntem o mână de oameni care ne luptăm demult, așa cum am putut noi.
 
Însă, singuri nu vom reuși nimic.
 
Avem nevoie de ajutor ca să blocam legea în comisiile Camerei Deputaților.
 
Nu avem nevoie de aplauze, nu avem nevoie de mulțumiri. AVEM NEVOIE DE AJUTOR REAL.

Cum ne puteți ajuta?

1. Sunați, trimiteți sms-uri și e-mailuri tuturor Deputaților. Se vor posta listele cu toți DEPUTAȚII (cautati pe Facebook, telegram: „vaccinedu”. Vor mai posta și alții. Numai dacă nu vreți, nu le veți găsi).
 
2. Organizați-vă la nivel județean.
(s-au creat pe telegram grupuri pe județe. Ex: https://t.me/clujdeputati pentru Cluj. Scrieți t.me/numejudetdeputati).
Duceți-vă la birourile de circumscripție ale tuturor deputaților din județul vostru și cereți-le să voteze impotriva vacc obligatorii și a certificatului verde. Solicitarea sa fie scrisă. Va duceți să o înregistrați la biroul fiecărui deputat.
Pe scurt, scrieți in ea:
 
Domnule deputat x,
Subsemnatul (nume, prenume) cu domiciliul în…
Prin prezenta vă solicit să votați impotriva proiectului de lege nr. 393 /2021 și împotriva proiectului de lege nr. 399/2017.
Va solicit sa votați impotriva obligativității vacc și impotriva introducerii certificatului verde la nivel național, în România.
Solicit organizarea de dezbateri publice cu privire la aceste proiecte de lege, dezbateri care sa aibă loc fizic și online și sa fie televizate, la care să participe ONG uri, sindicate, patronate și persoanele fizice.
Data și semnătura
 
Nu este nevoie sa motivați de ce. Sunt reprezentanții vostri in Parlament. Voi le cereți. Le explicam noi de ce.
Indiferent ce ați motiva, se vor găsi unii sa va bage în chestii tehnice ca să arate ce deștepți sunt ei si ce „prosti” sunteti voi.
Nu picați în capcana. Cereți – le dezbateri publice, ca de când le așteptăm…
 
Indiferent ca e cineva sau nu la sediul biroului lor, va puneți la coada și așteptați sa vi se înregistreze solicitarea. La un moment dat trebuie sa apara cineva și pe acolo ca nu vor mai avea încotro.
 
Va duceți zilnic și va puneți la coada și înregistrați zilnic solicitarea pana când deputatii din județul vostru va vor răspunde cum votează.
 
Nu va lăsați intimidați de ignorarea prezenței voastre la sediul biroului lor. Cozile zilnice îi vor obliga, în final, să vină la birou.
Dacă nu sunt la birou, mediatizați poze cu cozile la care stau oamenii și cereți explicații de ce încasează bani din banii publici pentru funcționarea birourilor de circumscripție, când acolo nu e nimeni.
 
Mulți cetățeni sunt pesimiști și zic ca nu vom reuși sa oprim legiferarea pentru ca așa s-a făcut și în alte țări mari.
 
Noi trăim în România, nu în alte țări.
Ne uităm la restul țărilor, numai să vedem trendul și să știm la ce sa ne așteptăm.
 
În istorie, în unele țări s-a instaurat totalitarismul, iar în altele democrația, în aceeași perioadă.
 
Totul depinde de noi ca istoria sa nu se repete.
 
Dacă nu vrem sa se instaureze și la noi ceea ce s-a instaurat în alte tari cu tradiții democratice cândva, trebuie sa facem fiecare tot ce putem pentru a stopa.
 
Cei care au luat atitudine public de mult timp pentru a încerca să stopeze nebunia are câte o strategie de abordare. Fiecare demers, chiar dacă pare nesemnificativ în mod individual, el va avea importanta prin însumarea cu alte tipuri de demersuri.
 
Ajutați-i pe toți în demersurile lor!
 
NU VA LĂSAȚI DESCURAJAȚI SI NU RENUNȚAȚI!
ESTE VORBA DE VIAȚA NOASTRĂ SI TREBUIE SĂ ACȚIONĂM ACUM PENTRU A MAI AVEA O VIAȚĂ!
 
TOTUL DEPINDE DE NOI ȘI CE FACEM FIECARE DINTRE NOI PENTRU A STOPA INSTAURAREA TOTALITARISMULUI (care tinde spre o forma modernă de sclavagism).