Cu prilejul începerii Sfântului post al Nașterii Domnului, Asociația Neamunit, prin grupul „Doamna Maria Brâncoveanu”, organizează o acțiune de strângere de fonduri/donații spre a le aduce o rază de speranță unor copii proveniți din familii defavorizate, chiar de Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor.

Neamunit s-a implicat, trup și suflet, și în anii trecuți, în ajutorarea unor familii nevoiașe din diferite zone ale țării, prin bunăvoința membrilor și prietenilor asociației, motiv de mare bucurie pentru care ne-am propus să le venim în întâmpinare și în acest an, oferindu-le ghetuțe noi unor copii merituoși.

Considerăm că viitorul țării îl reprezintă copiii, iar o societate sănătoasă presupune în primul rând o societate EDUCATĂ, de aceea vă așteptăm cu drag să vă alăturați cauzei noastre, fiecare mic gest contează mult pentru toți acești copii.

Prin donațiile și fondurile strânse de la membri și prietenii Asociației NEAMUNIT, vom oferi acestor copii cadourile pe care și le-au dorit. Puteți ajuta unul sau mai mulți copii din lista întocmită de noi, necesarul lor fiind trecut în aceasta.

Link-ul cu datele copiilor (va fi actualizat în timp real): Click

Termenul limită pentru primirea donațiilor/fondurilor este 15 decembrie, cadourile urmând să ajungă la ei de Moș Nicolae, respectiv de sărbătoarea Nașterii Domnului.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să o contactați pe colega noastră, Andreea, la telefon:
+40757682468
sau prin mesaj pe pagina noastră de facebook.

Joaca este cea mai eficientă formă de cercetare
A. Einstein