Astăzi în București și Cluj #NEAMUNIT, prin Fii ai României, s-a alăturat inițiativei Grupului „NOI” care printr-un frumos text afișat în fața Catedralei Neamului Românesc au dorit să transmită fraților din toată țara, clerului, dar și autorităților în drept un mesaj de solidaritate și unitate în credință.

Aceștia au făcut și un scurt comunicat pe pagina lor de facebook din care amintim :

„De-a lungul zbuciumatei istorii a neamului românesc, în nenumăratele momente de nenorocire și pericol, Biserica a reprezentat ultimul și cel mai sigur refugiu al poporului român, care a găsit aici alinare și totodată sursa tăriei de a rezista și a trece peste vicisitudini, dăinuind peste veacuri. Poate tocmai de aceea, de-a lungul vremii, Biserica a fost ținta atacurilor tuturor vrăjmașilor destinului românesc.”, au comunicat semnatarii.

În aceeași cheie, Asociația NEAMUNIT înțelege regulile impuse, încercăm să ajutăm limitând cât de mult răspândirea acestui virus și dorim ca împreună să învingem în această luptă. Totodată înțelegem și limitele omului de a percepe Dumnezeirea și de a înțelege Sfintele Taine ale Bisericii, precum înțelegem și cuvintele Mântuitorului Hristos care ne spune:

„Fără de mine nu veți putea face nimic”

Şi această lege lucrează în oricine.

Să ne reamintim, deci, aceste cuvinte precum și cele ce ne îmbărbătau zicând:

„ce nu este cu putință la om este cu putință la Dumnezeu” și să ne întoarcem fața către Dânsul precum și înaintașii nostri o făceau în clipele cele mai grele.

Fața la icoană. ☦️

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Secretariatul general al Asociației NEAMUNIT
22.03.2020

Mai multe despre ei aici :
https://www.facebook.com/108137710551984/posts/227981621900925/?d=n