Cel mai valoros mărțișor “rugăciunea pentru aproapele”.

Fiecare început de primăvară este încărcat de emoția unei tradiții atât de îndelungate, dar nemuritoare: mărțișorul alb și roșu, un șnur purtat în dreptul inimii, în care se împletește povestea cu realitatea. Ne-am propus să împletim rugăciunea cu dăruirea, printr-un “mărțișor” ce îndeamnă la rugăciune și gând curat, un mărțișor pentru fiecare.

Frumos spunea Pr. Nicolae Steinhardt când afirma că “nu contează cât de mult dăruim, ci câtă iubire❤️ punem în dăruire”, îndemnându-ne să oferim compasiune pentru cei năpăstuiți, mângâiere pentru cei necăjiți, pentru că orice gest de dragoste venit din inimă este bine-plăcut Domnului.

Și astfel, sub îndemnul „Dăruind vei dobândi„🕊 am ales câteva icoane pictate cu drag de membrii Asociației Neamunit, de două dintre înzestratele de Domnul cu daruri alese, Florinita-Oana Musceleanu și Narcisa Rafaela Mihai. Icoanele sunt 🎨 PICTATE PE STICLĂ și 🎨 PE LEMN.

Grupul ECATERINA TEODOROIU, vă invită să le comandați în această perioadă a zilelor de mărțișor 🍀🌺. Donațiile primite vor merge la familiile în dificultate financiară care se află în grija noastră. 💒
Aveți câteva detalii despre icoane in dreptul fiecărei imagini.

Informații despre eveniment și organizare: 0765.214.656 (Oana)

Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Rugăm pe Bunul Dumnezeu ca și în anii următori să avem sănătate și putere pentru a putea derula în continuare acest minunat proiect.

#DarDinDarSeFaceRai #asociatianeamunit #EcaterinaTeodoroiu #daruieste #RidicamRomânia
Au vrut sa ne îngroape dar nu știau ca noi suntem semințe