Povestea noastra

NEAMUNIT este mai mult decât o simplă asociație. Este o stare de spirit. Membrii noștri nu sunt plătiți de nimeni, ba chiar de foarte multe noi sprijinim acțiunile financiar, prin colecte, din dragoste pentru oameni. Nu de puține ori am scos oameni din situații limită, am susținut elevi fără posibilități, sau am ajutat la construirea de case sau biserici și la achiziționarea de diverse materiale. Acțiunile noastre sunt foarte transparente, postate activ pe facebook sau pe pagina de Știri. Dacă nu te poți implica activ, și dorești să ajuți românii prin NEAMUNIT, îți punem la dispoziție câteva posibilități unde poți ajuta.

Cont bancar:

CEC BANK, Filiala Victoria(RON)

IBAN: RO 81CECEB 31830 RON 3667408

BIC/SWIFT: CECEROBU

Altfel de ajutoare

În cazul în care vrei să donezi alimente, dacă ai lucruri prin casă de care te împiedici, dacă ai haine pe care nu le mai folosești sau ORICE obiect pe care îl poți dona, noi îi vom găsi stăpân în cel mai scurt timp.

Avem o bază de date cu persoane aflate în nevoie și organizăm regulat acțiuni și mese pentru persoanele cu greutăți.

Pagina ”Contact”

Email: contact@neamunit.ro

Arata-ti generozitatea participand la evenimente!

”Fericit cel care caută la sărac şi la sărman; în ziua cea rea îl va izbăvi pe el Domnul.

Domnul să-l păzească pe el şi să-l vieze şi să-l fericească pe pământ şi să nu-l dea în mâinile vrăjmaşilor lui.

Domnul să-l ajute pe el pe patul durerii lui; în aşternutul bolii lui să-l întărească pe el. ” (Psalmul 40)

Sfântul Prooroc David

“Nimic nu poate apropia inima mea așa de mult de Dumnezeu, ca milostenia.”

Sfântul Isaac Sirul

“Milostenia este ca o sămânță. O sămânță bună poate da rod bun, însutit; fă ca și sămânța milosteniei tale să fie aleasă, să o dai cu inimă bună, curată, milostivă, compătimitoare.”

Sfântul Ioan de Kronstadt

Vino alaturi de noi!

Vrei sa fii un român adevărat? Îți dorești să ajuți oamenii alături de noi? Tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular(sau să trimiți un email: contact@neamunit.ro) cu o scurtă prezentare despre tine și motivația de a ni te alătura nouă! Te așteptăm!