Ajută-ne să ajutăm!

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația NEAMUNIT pentru susținerea activității noastre. Întreaga noastră activitate se bazează preponderent pe donații venite de la persoane fizice, neacceptând donații venite de la partide politice, guvern, etc.

De ce suntem?

Adunați în jurul unor valori comune: dragostea de țară, credința și respectul față de jertfa înaintașilor noștri, față de martirii închisorilor comuniste și față de întreaga noastră istorie națională, ne-am unit.

Cine suntem?

Cine suntem? Un grup de prieteni întru același crez, ce trăim dorința de a face ceva pentru țara și semenii noștri, spre cinstirea celor care s-au jertfit pentru libertatea și demnitatea neamului.

Ce facem?

O parte din poveștile frumoase scrise la acțiunile noastre se poate regăsi pe site-ul nostru, însă adunând toată simțirea în câteva cuvinte, afirmăm că NEAMUNIT este, în primul rând: O stare de spirit.

Cum poți ajuta?

Dacă vrei să faci parte din povestea noastră, ne poți ajuta foarte simplu și rapid: Completează formularul online, apăsând butonul de mai jos și trimite-l pe mail la [email protected], iar noi ne vom ocupa de procesarea și trimiterea lui.

Completează formularul online:

Sau descarcă formularul de aici (PDF) și completează-l pe cont propriu:

~ Porunca vremii: Un NEAMUNIT ~