Ajută-ne să ajutăm!

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația NEAMUNIT pentru susținerea activității noastre. Întreaga noastră activitate se bazează preponderent pe donații venite de la persoane fizice, neacceptând donații venite de la partide politice, guvern, etc.

Cine suntem?

Adunați în jurul unor valori comune: dragostea de țară, credința și respectul față de jertfa înaintașilor noștri, față de martirii închisorilor comuniste și față de întreaga noastră istorie națională, ne-am unit.
Cine suntem? Un grup de prieteni întru același crez, ce trăim dorința de a face ceva pentru țara și semenii noștri, spre cinstirea celor care s-au jertfit pentru libertatea și demnitatea neamului.

Ce facem?

O parte din poveștile frumoase scrise la acțiunile noastre se poate regăsi pe site-ul nostru, însă adunând toată simțirea în câteva cuvinte, afirmăm că NEAMUNIT este, în primul rând: O stare de spirit.

Cum poți ajuta?

Există 3 variante prin care îți poți redirecționa venitul către noi:

  1. Descarcă și completează formularul de redirecționare a venitului și livrează-l fizic sau prin poștă la sediul nostru din București
  2. Descarcă și completează formularul și livrează-l fizic la ANAF sau trimite-l prin poștă (cu confirmare de primire)
  3. Completează formularul online, apăsând butonul de mai jos și trimite-l pe mail la [email protected], iar noi ne vom ocupa de trimiterea lui

 

Completează formularul online:

Descarcă formularul de aici (PDF):