Adunați în jurul unor valori comune: dragostea de țară, credința și respectul față de jertfa înaintașilor noștri, față de martirii închisorilor comuniste și față de întreaga noastră istorie națională, ne-am unit.

Cine suntem? Un grup de prieteni întru același crez, ce trăim dorința de a face ceva pentru țara și semenii noștri, spre cinstirea celor care s-au jertfit pentru libertatea și demnitatea neamului.

Astfel, animați de credință și respirând avântul unui nou început, unii ne-am întors din țările unde eram stabiliți (pentru că majoritatea dintre noi ne-am cunoscut prin intermediul internetului), alții am refuzat să ne părăsim țara, și am pornit-o pe acest Drum pe care, iată, după mai bine de 7 ani, încă ne aflăm și mergem demni, cu aceeași credință în redeșteptarea conștiinței neamului nostru.
Am ales să punem umărul la schimbarea în bine a României, atât cât stă în puterea unui grup de tineri motivați și de spusele marelui inventator român Iustin Capra – “Mi se pare mai interesant să faci ceva într-o ţară în care toată lumea spune că nu se poate face nimic“.
Am început cu acțiuni mici de ajutorare a copiilor orfani și a familiilor fără posibilități , pentru noi FAMILIA fiind centrul existențial al Neamului Românesc.
Apoi, deloc întâmplător, aveam să-l cunoaștem pe cel numit “Duhovnicul românilor”, Părintele Justin, care ne-a și trasat coordonatele a ceea ce avea să devină, ASOCIAȚIA NEAMUNIT.

Cu binecuvântarea Părintelui Justin Pârvu și îndrumați de alți duhovnici și oameni de valoare cu care am interacționat în această ascensiune, am clădit împreună ceea ce numim noi “O STARE DE SPIRIT”, pentru că NEAMUNIT, mai întâi, aceasta se vrea a fi: O STARE DE SPIRIT.
Într-un moment când Românii sunt mai dezbinați ca niciodată, noi îndrăznim să ne unim, îndrăznim să vă chemăm alături de noi, pentru a deveni ceea ce strămoșii noștri ne-au lăsat ca legământ: unitate, unire, adică: un Neam Unit !
Așa să ne ajute Dumnezeu!

DINTRE MEMBRII ASOCIAȚIEI
Aureliu Marian Surulescu – Presedinte
Andrei Lucian Dincă – Secretar General
Vlad Constantin Miriță – membru fondator
Horea Pop – membru veteran
Antoine Mark Aguletti – membru veteran
Mihai Gheorghe – membru veteran
Cristian Nicolae Măndiţă – membru veteran
Marius Prichici – membru veteran

Andrei Lucian Dinca.

40 de ani, nascut in Bucuresti. De profesie inginer constructor. Implicare civica din anul 2013. In prezent, secretar general al Asociatiei Neamunit.

Citat preferat, daca e cazul: “Pentru ca raul sa triumfe in lume, este suficient ca oamenii de bine sa nu faca nimic.” – Sir Edmund Burke

Tine legatura!

Fii în legătură cu noi! Deși îți recomandăm să utilizezi site-ul, avem si platforme pe rețelele de socializare (cât timp nu ne închid din nou)